Bi li ovako izgledao najružniji automobil na svijetu?

Bi li ovako izgledao najružniji automobil na svijetu?

Pitanje iz naslova zapitali su se u jednoj britanskoj leasing kući, pa su stvorili imaginarni koncept tog "Frankensteina na kotačima", i to od dijelova 10 najružnijih automobila prema izboru publike

Pitate li nekoga koji mu je najružniji automobil ikada, mogli biste dobiti neke od očekivanih odgovora, kao što su Fiat Multipla, Chrysler PT Cruiser, Nissan Juke ili originalni Toyota Prius. Takvo pitanje britanski si je Hippo Leasing postavio, pa na njega odgovorio – istraživanjem. Pretražili su Internet i sabrali članke koji govore u najružnijim automobilima na svijetu, čime su dobili opsežnu listu s čak 116 modela koje ljudi, na ovaj ili onaj način, smatraju ružnima i nepoželjnima.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Potom su listu rangirali prema broju spominjanja svakog navedenog modela i došli do liste top 10, a potom su dizajnerima prepustili da od tih automobila, najružnijih prema javnom mnijenju, stvore – najružniji automobil ikada. Koncept su nazvali Deformis 10, koji možete vidjeti na priloženim “promotivnim materijalima”.

Deformis 10 nastao je na temelju oblika Nissan Jukea, zadržao neke njegove dijelove, pa su potom na to dodavani odbojnici, svjetla, prednja maska i ostali najprepoznatljiviji detalji ostalih automobila s liste najružnijih. Odabrana boja također prati ružnoću ovog modela, a mi vam, osim ove slikovne poslastice, u nastavku donosimo i popis dijelova preuzetih s najružnijih modela automobila na svijetu, rangiran prema ružnoći izvornog automobila.

Rang ružnoće Model Posuđeni dijelovi
1. Fiat Multipla Vjetrobran i izbočina haube
2. Pontiac Aztek Lukovi blatobrana, poklopac rezervoara
3. Chrysler PT Cruiser Prednja maska
4. Nissan Juke Poklopac motora, prednji blatobrani, dnevna svjetla
5. SsangYong Rodius Stražnji odbojnik i svjetla
6. Ford Scorpio Prednja svjetla
7. Nissan Cube Kabina
8. AMC Pacer Kotači
9. Honda Civic Type R Pragovi
10. Toyota Prius Prednji branik

YouTube MP3 - Hotmail
1