Auto Krešo pokreće prvi pravi webshop za autodijelove!

Auto Krešo pokreće prvi pravi webshop za autodijelove!

Tvrtka Auto Krešo već je dugi niz godina predvodnik prema pitanju uvođenja novosti u poslovanje na domaćem tržištu automobilskih i moto dijelova. Sad je tu jedna u potpunosti nova era načina poslovanja te pristupa svakodnevnim kupcima autodijelova. Svi dobro znamo da je vrijeme digitalizacije tu, što ujedno znači da korisnici traže brže, bolje i kvalitetnije usluge, dostupne stalno, a ne samo u “redovno radno vrijeme”.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Potaknuti time, a pored toga i činjenicom da je Auto Krešo već više od 26 godina pokretač trendova u trgovini autodijelovima, odlučili su napraviti veliki zaokret u poslovanju. Dakako, s ciljem da budu još dostupniji i bolji za svoje kupce. Stoga su, prateći i trendove koji se događaju u svijetu, kao i drugim djelatnostima, odlučili “preseliti se na web”. Možda djeluje iznenađujuće, no vjerujemo da će nakon početnog vremena prilagodbe, mnogi kupci uvidjeti kako je to ono što im je trebalo, što im olakšava mnoge druge redovne aktivnosti.

Naime, s radom je u Hrvatskoj započeo prvi pravi webshop namijenjen kupcima dijelova za vozila. Na adresi www.autokreso.hr možete vrlo jednostavno, samostalo pretražiti sve dijelove koji su vam potrebni za vozilo. Pored toga, nakon registracije korisnika, tu je i mogućnost naručivanja istih, s dostavom na adresu koju odaberete, bez obzira je li riječ o vlastitoj ili pak vašeg servisera. Naravno, tu je i vrlo široka lepeza mogućnosti plaćanja, bez obzira da li je to putem nekih od kartica (kreditnih ili debitnih), virmanom, pouzećem, PayPalom…

Dakle, sada imate priliku kupiti potrebne dijelove u bilo koje doba dana, godine, bez obzira jeste li kod kuće ili na poslu, ili je nedjelja popodne. Na kraju, ne zaboravimo da je tu i povoljnija cijena. Sve redovne cijene dijelova (bez guma i naplataka) na webshopu www.autokreso.hr su do 23. studenog 2017. čak 35% povoljnije, a uzmemo li uz to i uštedu vašeg vremena, cijene su još povoljnije. Kupite li dijelova u vrijednosti većoj od 500 kn računajte na dodatnu pogodnost – besplatnu dostavu na odabranu adresu!

Pored mogućnosti pregledavanja, ali i naručivanja autodijelova iz udobnosti svog doma ili pak ureda, zahvaljujući mobilnoj aplikaciji CarParts, namijenjenoj operativnim sustavima Android te iOS, sve radnje uz autodijelove dostupne su svakodnevno, gdje god se nalazili. Registracija korisnika je vrlo jednostavna i brza.

U slučaju bilo kakvih pitanja na raspolaganju su djelatnici info centra na mail adresi prodaja@autokreso.hr ili pak telefonu 01/3030 300.

Podijeli:
1