Australka vozila automobil bez cijelog prednjeg dijela

Australka vozila automobil bez cijelog prednjeg dijela

Policajci u mjestu Sunshine North u Australiji nisu mogli vjerovati svojim očima, kada su vidjeli kako se cestom kreće automobil, kojem nedostaje pola dijelova

Prije izlaska iz kuće provjerite imate li sa sobom: ključeve, novčanik, prednji dio automobila. Takvo upozorenje objavila je na Facebooku policija iz australske savezne države Victorije, nakon što su njihovi službenici protekle subote doživjeli nešto neuobičajeno. I sami kažu kako policajci nisu mogli vjerovati što vide – pred njihovim očima žena je vozila automobil bez cijelog prednjeg dijela karoserije.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Policija je opisala i kako je Hyundai u vožnji zatečen bez vjetrobranskog stakla, stražnjeg stakla, ali i prednje maske, bočnih panela, blatobrana i poklopca motora – 41-godišnjakinja je, dakle, vozila automobil s potpuno izloženim motorom.

Gospođi nije bilo dovoljno što je samo nekoliko dana prije toga dobila prvu kaznu i upozorenje, kada ju je policija prvi puta zaustavila i upozorila da je vožnja s takvim vozilom nesigurna i nedozvoljena. Ona je ponovno sjela u svoj, velikim dijelom uništeni, Hyundai Palisade iz 2022. godine, pa je ponovno bila uhvaćena i kažnjena. Ovoga puta platit će 740 australskih dolara i dobiti tri kaznena boda. Možda je to opameti?

YouTube MP3 - Hotmail
1