Audi u ovoj godini priprema nekoliko velikih premijera

Audi u ovoj godini priprema nekoliko velikih premijera

Na audijevoj španjolskoj prezentaciji modela Q3 je prikazan plan premijera za ovu godinu, a netko spreman i spretan ga je uspio fotografirati i podijeliti s ostatkom auto svijeta.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Tako saznajemo kako će u drugom kvartalu ove godine Audi predstaviti redizajnirani A6 Allroad, koji će se dakako temeljiti na karavanskom A6 Avantu te će imati podignutu podnicu i dodatnu zaštitu podvozja, branika i pragova te razne druge dorade. Motorizacija će vjerojatno biti vjerno prnijeta iz A6 Avanta pa se tako mogu očekivati i 3.0 V6 TFSI snage 340 KS kao i 3.0 V6 TDI snage 286 KS te najvećeg okretnog momenta od 620 Nm.

Negdje u isto vrijeme kao i A6 Allroad, Audi će predstaviti osvježenu izvedbu modela TT RS za koju se očekuje da će proći kroz slične dorade vanjskog i unutrašnjeg dizajna poput standardnog modela. Tehničke informacije za sada nisu poznate pa ne znamo hoće li 2,5-litreni 5-cilindrični turbo biti osnažen na preko trenutnih 400 KS i 480 Nm najvećeg okretnog momenta.

Treći kvartal će biti prepun noviteta s obzirom da će Audi predstaviti novi Q4 te RS7 Sportback, kao i e-tron izvedbe modela Q5 te A7. Njima će se pridružiti i osvježene verzije modela A4 i Q7. Konačno pri kraju ove godine proizvođač iz Ingolstadta će predstaviti novi A3, RS6 Avant i RS Q3. Također, tržištu će biti predstavljeni i A8 L e-tron, kao i električni e-tron Sportback.

YouTube MP3 - Hotmail
1