Audi SQ2 stiže ove jeseni

Audi SQ2 stiže ove jeseni

Audi je potvrdio kako će tijekom ove jeseni na tržište lansirati S izvedbu modela Q2. Njegov razvoj traje već neko vrijeme i u posljednjih par mjeseci je više puta primijećeno nekoliko testnih vozila prilikom testiranja u hladnim vremenskim uvjetima na sjeveru Europe.

SQ2 će dobiti pogonski stroj preuzet iz modela S3, što znači kako će ga pokretati 4-cilindrični 2,0-litreni turbo koji u S3 razvija snagu od 310 KS te najveći okretni moment od 400 Nm. Za očekivati je da će u modelu SQ2 njegova snaga biti ponešto smanjena, no svakako će se kretati iznad 250 KS. Nadalje, tu je i quattro sustav pogona nas sva četiri kotača koji će jamčit visoku razinu zabave za upravljačem.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Dizajn ovog modela će slijediti njegovu snažniju motorizaciju, odnosno mogu se očekivati razne dorade stylinga, veća razina agresivnosti, novi aero kit, novi naplaci, završeci ispuha, veći difuzor i sl, a razna unaprjeđenja i ukrasi se mogu očekivati i u unutrašnjosti. Prije dizajna svakako su važnije tehničke dorade ovjesa, kočnica i upravljača.

U svakom slučaju uskoro bi trebali doznati više.

Podijeli:
1