Audi SQ2 stiže ove jeseni

Audi SQ2 stiže ove jeseni

Audi je potvrdio kako će tijekom ove jeseni na tržište lansirati S izvedbu modela Q2. Njegov razvoj traje već neko vrijeme i u posljednjih par mjeseci je više puta primijećeno nekoliko testnih vozila prilikom testiranja u hladnim vremenskim uvjetima na sjeveru Europe.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

SQ2 će dobiti pogonski stroj preuzet iz modela S3, što znači kako će ga pokretati 4-cilindrični 2,0-litreni turbo koji u S3 razvija snagu od 310 KS te najveći okretni moment od 400 Nm. Za očekivati je da će u modelu SQ2 njegova snaga biti ponešto smanjena, no svakako će se kretati iznad 250 KS. Nadalje, tu je i quattro sustav pogona nas sva četiri kotača koji će jamčit visoku razinu zabave za upravljačem.

Dizajn ovog modela će slijediti njegovu snažniju motorizaciju, odnosno mogu se očekivati razne dorade stylinga, veća razina agresivnosti, novi aero kit, novi naplaci, završeci ispuha, veći difuzor i sl, a razna unaprjeđenja i ukrasi se mogu očekivati i u unutrašnjosti. Prije dizajna svakako su važnije tehničke dorade ovjesa, kočnica i upravljača.

U svakom slučaju uskoro bi trebali doznati više.

Podijeli:
1