Audi Sport potvrdio pet noviteta do 2020.

Audi Sport potvrdio pet noviteta do 2020.

Ne tako davno Audi Sport, ranije poznat kao Quattro GmbH je u istom trenutku kupcima nudio tek jedan ili dva modela, no to je već sada uvelike drugačija, a u skoroj budućnosti toga se više nećemo niti sjećati. Naime, Staphan Winkelmann, šef Audi Sporta, je potvrdio kako će u naredne tri godine ova marka na tržište lansirati dodatnih pet modela, što znači kako će ukupna ponuda narasti na čak 16 vozila.

Podsjetimo, Auti Sport trenutno zainteresiranim kupcima nudi čak 11 modela, odnosno R8 (Coupe i Spyder), RS3 (limuzinu i Sportback), RS4 Avant, RS5 Coupe, RS6 Avant, RS7 Sportback, RS Q3 i TT RS (Coupe i Roadster). Audi Sport je također zaslužan i za S8 Plus, no iz nekog razloga njega u ovu priču nisu uračunali.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Rast potražnje širom svijeta je rezultirao stvaranjem plana za dodatno proširenje, a Winkelmann za sada nije htio otkriti o kojim se točno modelima radi. Najviše izgleda za dolazak na tržište imaju RS5 u cabrio izvedbi, a uz njega možemo staviti RS4 u limuzinskoj i RS6 u karavanskoj verziji. Kada bi im još pridodali dvije RS verzije nekog Q modela (npr. Q2, Q5, Q7 ili budućeg Q8) lako dolazimo do brojke od 16 RS modela.

Podijeli:
1