Audi Sport potvrdio pet noviteta do 2020.

Audi Sport potvrdio pet noviteta do 2020.

Ne tako davno Audi Sport, ranije poznat kao Quattro GmbH je u istom trenutku kupcima nudio tek jedan ili dva modela, no to je već sada uvelike drugačija, a u skoroj budućnosti toga se više nećemo niti sjećati. Naime, Staphan Winkelmann, šef Audi Sporta, je potvrdio kako će u naredne tri godine ova marka na tržište lansirati dodatnih pet modela, što znači kako će ukupna ponuda narasti na čak 16 vozila.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Podsjetimo, Auti Sport trenutno zainteresiranim kupcima nudi čak 11 modela, odnosno R8 (Coupe i Spyder), RS3 (limuzinu i Sportback), RS4 Avant, RS5 Coupe, RS6 Avant, RS7 Sportback, RS Q3 i TT RS (Coupe i Roadster). Audi Sport je također zaslužan i za S8 Plus, no iz nekog razloga njega u ovu priču nisu uračunali.

Rast potražnje širom svijeta je rezultirao stvaranjem plana za dodatno proširenje, a Winkelmann za sada nije htio otkriti o kojim se točno modelima radi. Najviše izgleda za dolazak na tržište imaju RS5 u cabrio izvedbi, a uz njega možemo staviti RS4 u limuzinskoj i RS6 u karavanskoj verziji. Kada bi im još pridodali dvije RS verzije nekog Q modela (npr. Q2, Q5, Q7 ili budućeg Q8) lako dolazimo do brojke od 16 RS modela.

YouTube MP3 - Hotmail
1