Audi Q8 Sportback e-tron: hrvatska premijera na konferenciji .debug

Audi Q8 Sportback e-tron: hrvatska premijera na konferenciji .debug

Na najvećoj developerskoj konferenciji na ovim prostorima, .debugu, ove je godine automotive partner bio Audi. Posjetitelji su, kao prvi u Hrvatskoj, mogli vidjeti i iskusiti novi 100% električni SUV te marke

Sredinom lipnja u Zagrebu je održana developerska konferencija .debug, koja je u svojem četvrtom izdanju okupila oko dvije tisuće sudionika. Svi oni imali su prilike prvi puta uživo vidjeti novi električni SUV Audi Q8 Sportback e-tron, koji je tamo dovezao Audi, kao prvi automotive partner konferencije.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Audi Q8 Sportback e-tron kombinira snagu prostranog SUV vozila s elegancijom coupéa s 4 vrata. Izvana prepoznatljivog dizajna, nastavlja se na dosadašnje e-tron modele, dok odabrani materijali u unutrašnjosti, prvoklasna završna obrada i napredne digitalne funkcije pretvaraju svako putovanje u modelu Audi Sportback Q8 e-tron u vrhunski doživljaj, opisuju svoju perjanicu iz Audija.

Ovaj SUV, u svojoj najsnažnijoj inačici Audi Q8 Sportback 55 e-tron quattro, Puni se na brzom 170 kW DC punjaču od 10 do 80% za 31 minutu, ima deklarirani doseg prema WLTP-u od čak 594 kilometra s jednim punjenjem baterije neto kapaciteta 106 kWh. Snaga elektromotora mu je 300 kW, a od 0 do 100 km/h ubrzava za 5,6 sekundi.

Uz sam automobil, Audi je na .debug donio i svoj Audi Drive Virtual Experience kutak, u kojem su se posjetitelji mogli, uz pomoć tehnike virtualne stvarnosti, provozati ovim automobilom – što je bilo iskustvo ekskluzivno pripremljeno za ovaj događaj. Osim toga, Audi je za posjetitelje organizirao i nagradni natječaj, na kojem je najspretniji među njima mogao osvojiti vikend s ovim automobilom, vrijednim preko 130.000 eura.

YouTube MP3 - Hotmail
1