Audi planira jedanaest noviteta za sljedeću godinu

Audi planira jedanaest noviteta za sljedeću godinu

Audi je u posljednje vrijeme poprilično aktivan kada je riječ o lansiranju novih modela, no proizvođač iz Ingolstadta ne namjerava posustati. Točnije, Audi će tijekom sljedeće godine predstaviti čak jedanaest noviteta. Među njima će biti nekoliko u potpunosti novih te nekoliko osvježenih izvedbi već postojećih modela.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Jedan od glavnih noviteta će svakako biti novi A3 Sportback koji će se temeljiti na platformi MQB te će ga pokretati nekoliko TSI i TDI motor, a svojim će kupcima ponuditi bogatu i naprednu opremu kako i prilični automobilu koji želi zasjesti na sam vrh svog segmenta.

Osvježenje stiže u ponudu modela A4 u limuzinskoj i karavanskoj izvedbi, kao i za model Q7 koji će se nakon facelifta moći bolje nositi s konkurencijom kao što su novi mercedesov GLE te BMW-ov X5. Nadalje, na tržište će stići tri nova člana obitelji modela A6. Točnije, možemo očekivati: A6 Allroad, S6 i RS6 Avant. Uz njih tu su i S7 Sportback te RS7 Sportback. RS5 Sportback smo vidjeli već ove godine, ali će na tržište stići tijekom sljedeće.

Na kraju tu je električno pokretani E-Tron Sportback. Ovaj će se model prodavati kao električna alternativa modelu Q8 te kao sportskija verzija modela E-Tron.

Prije početka sljedeće godine Audi će još tijekom ove godine predstaviti osvježenu izvedbu modela R8. Za sada nije poznato kada će se to dogoditi, no kao pozornica bi mogao poslužiti auto salon u Los Angelesu koji će svoja vrata otvoriti tijekom sljedećeg mjeseca.

Podijeli:
1