Audi E-Tron GT stiže u Los Angeles

Audi E-Tron GT stiže u Los Angeles

Prema posljednjim saznanjima Audi na ovogodišnjem auto salonu u Los Angelesu namjerava predstaviti najavnu studiju svoje ranije najavljene i električno pokretane limuzina, odnosno modela E-Tron GT. Ovaj su automobil mediji već označili kao konkurenta teslinom Modelu S, a Audi ga najavljuje kao “koncept električnog superautomobila” koji će “unijeti električnu inovaciju u ponudu Audi Sporta.”

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Prema trenutno dostupnim informacijama E-Tron GT će biti dinamično dizajnirani coupe sa četvorim vratima te “sportski nastrojeni predvodnik” audijeve električne ponude. Drugim riječima, mogu se očekivati odlične performanse i visoka razina agilnosti, a svakako vrijedi reći i da će se ovaj model temeljiti na tehnologiji koja je razvijena u suradnji s Porscheom.

Krajem ovog mjeseca u Los Angelesu ćemo dakle vidjeti najavnu studiju, a iz Audija je već ranije potvrđeno da bi produkcijski model na tržište trebao stići tijekom 2020. Dakle, konačnu produkcijsku izvedbu možemo očekivati tijekom sljedeće godine, najkasnije na auto salonu u Frankfurtu.

Podijeli:
1