Aston Martin priprema dvije Lagonde do 2023.

Aston Martin priprema dvije Lagonde do 2023.

Aston Martin radi istodobno na nekoliko noviteta koji će nositi astonovu značku, a šef ovog britanskog proizvođača Andy Palmer je u intervjuu magazinu Car & Driver potvrdio kako će im se na tržištu pridružiti i dva automobila pod markom Lagonde.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Palmer je dodao da će lagondini automobili ciljati na kupce koji se trenutno odlučuju na kupnju modela Bentleya i Rolls-Roycea. Također, rekao je i kako će im glavni aduti biti luskuz, stil, performanse, dizajn i bogata oprema.

Oba modela će na tržište stići do 2023, no za sada nije poznato znači li to da će oba stići u toj godini ili će jedan od njih biti dostupan kupcima i ranije. Palmer je izrazi želju da niti jedan od ta da automobila ne bude klasična limuzina, već da svojim kupcima ponudi jedinstvenu kombinaciju elemenata koja će ih razlikovati od najbliže konkurencije, no da i dalje budu privlačni relativno konzervativnoj klijenteli.

Palmer je isključio mogućnost da će se raditi o crossoverima. Ipak, oba bi modela pod lagondinom značkom trebala dijeliti platformu, a vjerojatno i motorizaciju s budućim DBX-om, odnosno astonovim crossoverom.

Podijeli:
1