Aston Martin najavio Vanquish Zagato Shooting Brake

Aston Martin najavio Vanquish Zagato Shooting Brake

U listopadu iz Aston Martina je stigla potvrda kako će se izvedba Zagato Shooting Brake pridružiti modelnoj obitelji Vanquish Zagato, a sada su objavljene nove fotografije tog automobila koje nam ukazuju kako je premijera sve bliže. Također, po prvi smo put dobili i uvid u interijer ovog vozila koji će svojim kupcima ponuditi vrhunski luksuz, kako kada je riječ o opremi tako i kada se radi o dizajnu te upotrjebljenim materijalima.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Kako i priliči Shooting Brake izvedbi, a otkriva nam to i fotografija interijera, iza prednjih sjedala se nalazi prostrani prtljažni prostor obložen kožnim presvlakama te elementima od ugljičnih vlakana. Nadalje, na slikama se jasno može vidjeti i prekrasni stakleni krov koji će učiniti ovaj automobil vizualno atraktivnijim izvana i iznutra.

Podsjetimo, ranije je potvrđeno kako će se ova izvedba, poput modela Vanquish Zagato i Vanquish Volante, proizvesti u svega 99 primjeraka, dok će verzija Speedster ostati najrjeđa sa samo 28 proizvedenih jedinica. Poput svoje braće Zagato Shooting Brake se temelji na modelu Vanquish S te ga pokreće atmosferski 5,9-litreni V12 snage 595 KS.

Očekuje se kako će Aston Martin uskoro objaviti kada će biti održana premijera ovog vozila te za kada su predviđene prve isporuke.

Podijeli:
1