Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde u Hrvatskoj košta 98.900 eura

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde u Hrvatskoj košta 98.900 eura

Nakon modela Giulia i Stelvio u benzinskim i dizelskim verzijama, dostupnih na našem tržištu, iz Alfa Romea stiže još jedna uzdanica, ovoga puta u najsnažnijem segmentu

Giulia Quadrifoglio Verde, prevedeno “djetelina sa 4 lista”, je model Alfa Romea koji je performansama ukrao pozornost, bilo da se radi o krugu na Nurburgringu, ili o motoru zapremine 2,9 litara s dvije turbine, koji razvija 510 KS, uz ubrzanje od 0-100 km/h za 3,9 sekundi.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Činjenica je da se ovaj automobil može lagano voziti po gradskim ulicama i jednako tako nizati najbrže krugove na nekoj zatvorenoj pisti (zahvaljujući RACE sustavu) svjedoči da je Giulia Quadrifoglio Verde vjerojatno najbolji komercijalni automobil koji je ova marka lansirala u svojih 113 godina postojanja.

Upravo nam je stigao novi hrvatski cjenik za verziju QV (skraćeno od Quadrifoglio verde) za godište 2023, a u njemu vidimo da je početna cijena tog modela – 98.900 eura, do registracije. Cijena uključuje sva davanja (PDV, PPMV) a na snazi je od 27.07.2023.

Usporedbe radi, iz Alfa Romea poručuju kako je cijena za identičan model u 2022. godini bila preko 115.000 eura i nije sadržavala Harman Kardon zvučni sustav s 13 zvučnika.

Poručuju i da se očekuje povećani interes kupaca jer je sada u redizajniranom obliku, sa svim sitnim doradama koje su se pojavile kroz vrijeme, GIULIA QV hit u segmentu prestižnih sportskih limuzina. Rok isporuke na naručeno vozilo stoga sada iznosi 6 mjeseci.

YouTube MP3 - Hotmail
1