U tri rate do Suzuki Vitare ili S-Crossa

U tri rate do Suzuki Vitare ili S-Crossa

Zanimljivost kupnje na tri identična godišnja obroka je i u činjenici da nema nikakvih troškova dodatne papirologije, obrade ili pak kamate

Suzuki, kao marka koja na našem domaćem tržištu ima najveći udio prodaje vozila fizičkim osobama pripremila je novu prodajnu akciju za svoje najtraženije modele. Tako je upravo krenula nova prodajna kampanja za modele Vitara i S-Cross, tijekom koje je kupci navedenih modela omogućeno plaćanje u 3 identična, godišnja obroka.

Novom akcijom dugogodišnji hrvatski ‘best buy’ automobil, Suzuki Vitara i njegov svestrani rođak, model SX4 S-Cross, postaju još povoljniji, privlačniji i dostupniji hrvatskim kupcima. Naime, tijekom ove kampanje, kupci imaju priliku ostvariti veliku uštedu, jer ne trebaju snositi nikakve troškove kamata, s obzirom na to da ona iznosi 0%. Pored toga, nema nikakvih troškova pripadajuće papirologije, odnosno obrade zahtjeva. Znači, dovoljno je baciti pogled na redovni cjenik i jednostavno cijenu željenog modela podijeliti na 3 jednaka dijela, jer to postaje iznos rate koja se plaća jednom godišnje.

Oba modela dostupna u ovoj ponudi opremljena su hibridnim izdanjima, a riječ je isključivo o 4-cilindričnim motorima, s impozantnih 144 KS, dok cijene kreću od prihvatljivih 129.976 kn. Popularna Suzuki Vitara s najbogatijim paketom opreme, koji uključuje alcantara sjedala, aktivni tempomat, nadzor prednjeg i stražnjeg mrtvog kuta, automatski sustav kočenja, LED svjetla… možete se kupiti za malo više od 50-ak tisuća kuna… naravno, u 3 godišnje rate.

Podijeli:
1