Tokić pokrenuo novu web trgovinu

Tokić pokrenuo novu web trgovinu

Poznata domaća tvrtka za prodaju rezervnih dijelova i alata Tokić čuva na svojim zalihama – preko 300 brendova i 400.000 artikala auto opreme i alata, kozmetike, auto dijelova, poljoprivrednog, moto i gospodarskog programa, što odsad nudi i na svom novom webu: webshop.tokic.hr.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Tokićeva web trgovina specifična je i po podršci pozivnog centra, iz kojega više od 20 stručnjaka pruža potpunu podršku u donošenju odluka o kupnji, uživo, radnim danom od 8 do 20 i subotom od 8 do 15 sati. Tokić svojim kupcima time jamči preciznost izbora kompleksnih auto dijelova, informiranost i sigurnu dostavu – ovisno o preferencijama – u poslovnicu ili na kućnu adresu! Kupcu koji nije siguran u najbolji izbor zamjenskog dijela ili opreme za svoj auto, agenti će odabrati najbolji artikl i poslati personaliziranu ponudu.

Za one koji se žele educirati o kvalitetnom održavanju vozila, Tokićevi stručnjaci redovito pišu informativne i relevantne članke koji pomažu pri donošenju odluke o kupnji, ali i sigurnoj vožnji.

Uz postojeće interne digitalne kanale za poslovanje s profesionalcima i mehaničarima, novi webshop je također usko povezan s poslovnicama koje su vozačima uvijek usput, pa u njima mogu podignuti već kupljenu robu ili dobiti dodatne savjete.

 

 

YouTube MP3 - Hotmail
1