Tesla je otvorila svoj prvi pravi salon u Zagrebu

Tesla je otvorila svoj prvi pravi salon u Zagrebu

Već tijekom idućeg kvartala na Janomiru se otvara i servis, iako Mobilni servisni tehničari mogu razriješiti i do 80% servisnih radova dolaskom kod klijenta

Nakon gotovo godinu dana od kako je u shopping centru Avenue Mall otvoren ‘pop-up’ store, Tesla je sada otvorila vrata i svog prvog salona. U zagrebačkoj Savskoj cesti 41, inače starijim ljubiteljima automobila uvelike poznata adresa, u podnožju Zagrepčanke, sada imate priliku razgledati Tesla automobile. Ujedno ovaj salon zamjenjuje i dosadašnji ‘pop-up’ store.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

U salonu svi zainteresirani imaju priliku upoznati Modelo 3 i Model Y. I dok je prvi već dobro znani model, potonji je novi SUV srednje klase, čije su isporuke upravo krenule na domaćem tržištu. Oba su modela raspoloživa i za testne vožnje, a zanimljivost Modela Y je što ima deklariranih 507 km dosega po WLTP-u. Početna cijena je 507.490 kn.

Isto tako, vrlo je bitno napomenuti i kako uskoro započinje i servisna podrška, virtualna i praktična. Naime, početkom idućeg kvartala, Teslin servis na Jankomiru će početi s radom, a istovremeno će s radom početi i Tesla Mobilni servis.

Zahvaljujući Virtualnom Servisnom timu koji može napraviti preliminarnu dijagnostiku na daljinu na većini predanih zahtjeva putem Tesla aplikacije, odmah se može utvrditi je li potrebno ugovarati termin za Mobilni Servis. Mobilni servisni tehničari mogu razriješiti i do 80% servisnih radova dolaskom kod klijenta doma, na posao ili bilo gdje drugdje gdje tehničar može lako pristupiti vozilu. Ako ipak bude potrebno, klijenti će moći doći na Jankomir na servis.

YouTube MP3 - Hotmail
1