Preletio preko ceste – sa semaforom na vozilu

Preletio preko ceste – sa semaforom na vozilu

Neobična prometna situacija dogodila se nedavno u kanadskom Winnipegu. Vozač je navodno ostao bez svijesti, zaletio se u semafor, pa zajedno s njime izazvao omanji kaos u prometu

Zamislite sljedeću situaciju: vozite se sasvim normalno jednog poslijepodneva cestom s tri kolničke trake u predgrađu, kada ispred vas, iz suprotnog smjera, izlijeće automobil. On se ne kreće pretjerano velikom brzinom, tako da imate vremena za reakciju i izbjegavanje sudara, ali na tom automobilu se nalazi – semafor! Upravo takav prizor zatekao je jednog Kanađanina, koji je u svojem automobilu imao dashcam kameru, pa je sve to i snimio.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Snimka koju donosimo nastala je u kanadskom mjestu Winnipeg 30. srpnja. Opis videa, koji je objavljen na društvenim mrežama kaže kako je vozač dotičnog automobila iz nepoznatog razloga ostao bez svijesti. Automobil je potom vozio bez kontrole, semafor iščupao iz temelja zajedno s njegovim stupom, pa nastavio dalje s njime. Potom je prešao preko nekoliko kolničkih traka (u suprotnom smjeru) i rubnika, da bi svoj put završio zabivši se u parkirani automobil na parkiralištu obližnjeg trgovačkog centra.

Za sada nije poznato stanje vozača, je li imao većih zdravstvenih problema te kako je u konačnici incident završio po pitanju ozljeda.

YouTube MP3 - Hotmail
1