Peugeot uz našu tenisačicu Donnu Vekić

Peugeot uz našu tenisačicu Donnu Vekić

Kroz jednogodišnju suradnju Donna će imati priliku isprobati nekoliko modela, a prvi je 2008

Teško da ima neki bolji poznavatelj tenisa ili pak Peugeota a da nije upoznat kako je riječ o sportu i automobilskom brendu koji imaju gotovo 50 godina dugu povijest suradnje. Riječ je o suradnji na svjetskoj razini. Sukladno tome postoji suradnja i sa svjetskim tenisačem broj jedan, Novakom Đokovićem, a ponekad se suradnja preslikava i na lokalna tržišta. Tako je i domaći zastupnik Peugeot automobila odlučio podržati izvrsne rezultate naše tenisačice Donne Vekić.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Donna je proteklog mjeseca osvojila svoj treći WTA turnir, a sada je potpisala jednogodišnju suradnju s markom Peugeot te je postala njen Brand ambasador u Hrvatskoj. Donna Vekić, poznata po visokoj motiviranosti, ciljevima i dobrim rezultatima, odlično se uklapa u strategiju marke Peugeot koja ju je na ovaj način odlučila podržati na svom putu prema sportskim uspjesima.

Tijekom ove suradnje Donna Vekić će isprobati Peugeot modele, počevši s modelom 2008, u ovom trenutku najprodavanijim automobilom u Europi. ‘Iznimno sam sretna što ću surađivati s markom koja utjelovljuje vrhunski dizajn, kvalitetu i užitak u vožnji. Peugeot je prepoznao moju visoku ambiciju za daljnjim sportskim uspjesima i zahvalna sam što će mi na tom putu pružiti podršku. Vrijednosti o kojoj brinem kao sportašica i vlasnica privatnog branda DNNA poklapaju se s onima koje Peugeot naglašava kroz svoj brand. Veselim se svemu što nas očekuje!’ – izjavila je tom prilikom Donna Vekić.

‘Odlučili smo se na suradnju s Donnom Vekić jer smatramo da ona najbolje predstavlja vrijednosti naše marke. Ona utjelovljuje na najbolji mogući način zahtjevnost, stav i emocije, a upravo su te vrijednosti marke Peugeot i njene bogate povijesti preko 210 godina.’ – izjavio je na kraju Tomislav Miletić, direktor generalnog zastupnika za marke Peugeot, Citroën i DS Automobiles.

 

 

YouTube MP3 - Hotmail
1