Peugeot – uskoro stiže karavanski 508 SW

Peugeot – uskoro stiže karavanski 508 SW

Peugeot je objavio teaser svog novog modela, a prema svemu sudeći riječ je o karavanskoj verziji novog 508, odnosno izvedbi 508 SW. Točnije, na priloženom teaseru možete vidjeti “šifru” koju je trebalo probiti kako bi se dokučilo ime novog modela, a cijela mudrost je bila u tome što je na objavljenom teaseru naziv vozila bio okrenut naopačke.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Istina, okrenuti na okrenutom teaseru nije konkretno napisano 508 SW, no teško da je riječ o modelu 506 SW.

U svakom slučaju premijera ovog automobila će se održati uskoro, a za pretpostaviti je kako će službeno predstavljanje biti održano najkasnije na ovogodišnjem pariškom auto salonu ove jeseni. Dakako, uvijek je moguće da će Peugeot još prije toga obaviti i tzv. online premijeru.

Od karavanskog modela ne treba očekivati nikakve novosti na prednjem kraju vozila koji bi trebao biti identičan limuzini, dok će stražnji kraj biti tipično karavanski produljen te će imati i dulji stražnji prevjes, a time i veću zapreminu prtljažnika. S obzirom na vrlo atraktivni dizajn limuzine ništa manje ne treba očekivati niti od izvedbe SW.

Interijer i motorizacija bi trebali biti prenijeti iz limuzinskog modela, a isto vrijedi i za standardnu i opcijsku opremu, uz neke karakteristične karavanske izmjene i dorade. Više ćemo doznati uskoro.

YouTube MP3 - Hotmail
1