“Parkirao” Rolls-Roycea na balkon na 44. katu nebodera

“Parkirao” Rolls-Roycea na balkon na 44. katu nebodera

Kad imate dovoljno novca, više nije pitanje može li se nešto učiniti, već koliko ludih ideja imate. Jedan je bogati Kinez tako zamislio da želi u neboderu, na balkonu, imati parkiran svoj Rolls-Royce Ghost

Društvenim mrežama kruži video neobičnog pothvata kineskih radnika. Prema nalogu jednog tamošnjeg milijardera, dizalicom su podigli luksuzni automobil Rolls-Royce Ghost i smjestili ga na blakon stana na 44. katu. Zbilo se to u kineskoj provinciji Fujian, a sve je rezultat ekstravagantne želje spomenutog bogataša, koji je poželio iz stana u neboderu imati pogled i na grad i na svoju luksuznu limuzinu.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Izvori kažu kako je on platio inženjersku kompaniju za ovaj pothvat, financirao im izradu posebnog čeličnog “kaveza” za transport Rolls-Roycea na ovu visinu, kao i najam velike dizalice, koja je to bila sposobna učiniti. Kompanija je morala načiniti detaljan plan i vrlo dobro izračunati sve parametre suludog pothvata.

U konačnici je premještanje vozila prošlo bez problema – najmanje 400.000 eura vrijedan i 2,5 tone težak Rolls-Royce Ghost smješten je na balkon, tik do jacuzzija, 167 metara iznad tla na, očigledno dovoljno čvrst, balkon.

YouTube MP3 - Hotmail
1