Opel obnovio dostavne modele Combo, Vivaro i Movano

Opel obnovio dostavne modele Combo, Vivaro i Movano

Zanimljivost je što će Movano uskoro biti dostupan i kao vozilo s pogonom na vodikove ćelije goriva

Opel je najavio novu generaciju svojih kompaktnih, srednjih i velikih lakih gospodarskih vozila – Comba, Vivara i Movana. Svi modeli su prepoznatljivi po novom izgledu prednje maske, te dolaze uz redizajniranu ploča s instrumentima. I dalje su dostupne verzije na električni pogon, s jednim od vodećih dosega u klasi. Tu je i najava kako će obnovljeni Movano uskoro biti dostupan i kao model s pogonom na vodikove ćelije goriva.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Nadolazeći modeli laganih gospodarskih vozila prepoznatljivi su već na prvi pogled. To se može zahvaliti novoj interpretaciji Opel Vizor lica, koje je kupcima poznato s Opelovih osobnih automobila. Vizor se proteže cijelom širinom prednjeg dijela vozila. Također, vrlo skladno integrira Opelov logo i prednja svjetla u jednu cjelinu.

Promjene su vidljive i u putničkim kabinama sva tri laka gospodarska modela. Osvježena je ploče s instrumentima. Ona sada uključuju nove bežične sustave za informiranje i zabavu s dodirnim zaslonima u boji veličine do 10 inča. Dobra stvar je što su kompatibilne s aplikacijama Apple CarPlay i Android Auto.

Električne verzije zahvaljujući poboljšanjima, uz dodatno poboljšanu učinkovitost pogonskog sklopa, i dalje nude jedan od vodećih dosega u klasi. Sva tri modela također će biti dostupna u različitim duljinama, visinama i vrstama karoserije, a kako bi zadovolji sve profesionalne potrebe. Također, zadržat će i uvjerljive obujme teretnog prostora, nosivosti i kapacitete vuče. Opel će otkriti više informacija o pojedinim vozilima u nadolazećim tjednima.

YouTube MP3 - Hotmail
1