Najveće tuning okupljanje u regiji održat će se 2. srpnja 2022. u Samoboru

Najveće tuning okupljanje u regiji održat će se 2. srpnja 2022. u Samoboru

“SWAGGER crew”

Ovo je treće style natjecanje pod “SWAGGER crew” nazivom, a na kojem će se ove godine preko 300 automobila iz cijele Europe natjecat za pehar u četiri kategorije kao i za glavnu nagradu Best of the show

U Samoboru se početkom srpnja održava najveće tuning događanje u regiji na lokaciji bivše vojarne Taborec!

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Među ostalima pronaći ćete iznimno rijetke primjerke automobila od kojih mnogi dolaze posebnim organiziranim prijevozom ekskluzivno na samo događanje, a imat ćete prilike vidjeti i kako izgledaju automobili u koje je uloženo od nekoliko desetaka pa čak i do sto tisuća eura!

Za sve posjetitelje organizatori su pripremili mnošto popratnog zabavnog sadržaja poput moto-stunt showa u izvedbi Dejana Špoljara, glazbenog sadržaja u izvedbi DJ Mattoxa, drift RC automobila koje omogućuje CRO RC Team, a cijeli show proteći će uz poznatog MC-a Marka Petra Oreškovića.

Kako kaže Ivan Medved, predsjednik udruge ljubitelja automobila, “Ića i pića” neće nedostajati. U prirodnoj hladovini bit će smješteno preko 300 sjedećih mjesta na kojima ćete se moći uživati u specijalitetima Samobora kao i raznim toplim obrocima i hladnim pićima iz ponude domaćeg ugostiteljskog objekta.

Za sve roditelje koji se žele odmoriti i uživati u ovom događaju, ali ne znaju gdje će s djecom, bez brige! U sklopu događaja bit će tu i dvorac na napuhavanje besplatan za korištenje cijeli dan, a oni hrabriji  moći će se natjecati u brojnim društvenim igrama poput povlačenja užeta, utrke u guranju automobila ili provjeriti svoje znanje o automobilizmu u sklopu edukacije vozača.

Bit će tu i vrijednih nagrada koje možete osvojiti u sklopu tombole, ali i još dosta drugih iznenađenja i sadržaja. Ako niste planirali zaputiti se na more, možda je ovo prava prilika da izađete iz grada i zabavite se nadomak Zagreba!

Gdje i kada?
Lokacija: Bivša vojarna Taborec, Samobor

Vrijeme događanja: 02.07.2022. 12-22h

Ulaz za posjetitelje besplatan!

 

YouTube MP3 - Hotmail
1