Francuska marka DS vratila se na hrvatsko tržište

Francuska marka DS vratila se na hrvatsko tržište

Na zapadu Zagreba otvoren je i prvi DS Store, prodajno-servisni centar u sklopu Emil Frey Auto Centra na adresi Kovinska 2

Vjerujemo kako mnogi znaju koliko su u Citroënu ponosni na svoj luksuzni brend DS. U početku nastao kao posebna linija modela, u međuvremenu se marka DS Automobiles osamostalila i krenula svojim stopama. Riječ je o modelima za koje vole istaknuti kako su nasljeđe legendarnog modela DS iz 1955. godine. Avangardni dizajn, luksuz te udobnost odlike su koje bi trebale krasiti sve njihove modele.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Brend DS Automobiles na hrvatsko tržište lansira modele DS 3 Crossback, DS 7 Crossback, DS 4 i DS 9. Navedeni modeli izloženi su i u novootvorenom DS Storeu Zagreb. Novi se prodajno-servisni centar nalazi na adresi Kovinska 22, i to u sklopu Emil Frey Auto Centra. Ovaj multibrend centar tako na jednoj lokaciji pored DS modela nudi i one s logotipom Alfe Romeo, Citroëna, Fiata, ali i Jeepa.

DS Store Zagreb budućim kupcima i korisnicima usluga ima cilj približiti pariški chic, pružiti ekskluzivno iskustvo brenda, ugođaj kupnje te vrhunsku kvalitetu usluga. Želite li se i sami pobliže upoznati s nekim od DS modela, uputite se u DS Store Zagreb gdje ćete dobiti sve potrebne informacije.

1