Zanimljive akcije: novi Fiat 500 DOLCE i rabljena Alfa Romeo Giulia

Zanimljive akcije: novi Fiat 500 DOLCE i rabljena Alfa Romeo Giulia

Tvrtka Autocommerce Hrvatska najavila je dvije prodajne akcije koje se odnose na atraktivne modele Fiata i Alfa Romea, u opremljenim inačicama i po posebnim cijenama

Autocommerce Hrvatska organizirao je dvije prodajne akcije za automobile njihovih partnera, Fiata i Alfa Romea.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Novi Fiat 500

Prva se odnosi na najmanji, ali vjerojatno najznačajniji automobil Fiata, model Fiat 500. Akcija uključuje njegovu verziju DOLCE, koja ujedno predstavlja i najvišu razinu dodatne opreme.

S cijenom od 86.900 kuna za Fiat 500 1.2 (69 KS) DOLCE, nudi se Fiatov bezvremenski dizajn, odlična motorizacija te ekonomična potrošnja goriva – kao neki od simbola kojima je Fiat 500 obilježio svijet automobila. Akcija je ograničenog karaktera i odnosi se isključivo na vozila s 0 kilometara.

Rabljena Alfa Romeo Giulia

Temeljem približavanja 110. rođendana marke Alfa Romeo organizirana je i prodajna akcija na modelu Giulia. Radi se o određenoj količini rabljenih vozila, proizvedenih 2018. godine. Vozila su u 5-godišnjem jamstvu, koje vrijedi do 2023. godine, s provjerenom kilometražom, dok cijene (s uključenim davanjima) kreću od 199.000 kuna.

Motorizacija je kod svih identična: 2.2. JTD 180 KS, ATX 8; boje su različite, oprema vrlo bogata, kod većine sa paketom Q2, dok je količina vozila ograničena.

YouTube MP3 - Hotmail
1