Twingo Electric u Hrvatskoj na tri godišnje rate i uz subvenciju

Twingo Electric u Hrvatskoj na tri godišnje rate i uz subvenciju

Renault je za kupce novog električnog Twinga uveo novu ponudu namijenjenu onima koji ovaj maleni električni gradski automobila odluče financirati preko Renault Financiranja

Renault ovoga tjedna u Hrvatskoj započinje s prvim isporukama Renaulta Twingo Electric. Tim povodom izvijestili su nas kako su uveli novu ponudu za sve kupce koji maleno gradsko električno vozilo odluče financirati preko Renault Financiranja.

Drugu ratu plaća država

Twingo Electric od sada je moguće kupiti kroz akciju plaćanja u 3 rate, uz kamatnu stopu 2,99% na 24 mjeseca. Prilikom kupnje, kupac plaća 1/3 iznosa cijene vozila kao učešće. Druga rata dospijeva godinu dana kasnije, a u cijelosti je pokrivena subvencijom pa kupac tada ne plaća ništa. Zadnja rata koja dospijeva na plaćanje tek za dvije godine, čak je i manja od 1/3 cijene auta budući da je i ona umanjena za dio državne subvencije.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Tako električni Twingo, osim što je već sada najjeftiniji električni automobil na tržištu, postaje još dostupniji.

Primjer financiranja

Donosimo i konkretan primjer kupovine. Za Twingo Electric Life s paketom opreme klima i radio, po osnovnoj cijeni od 141.500 kn (s uključenim popustom od 5.290 kn), kupac plaća učešće u iznosu od 46.695 kn.

Sljedeće godine, kad treba platiti drugu ratu od 48.842 kn, zapravo ne plaća ništa jer je ona pokrivena subvencijom (državna subvencija iznosi 56.600 kn). Zadnje plaćanje je također umanjeno za ostatak subvencije pa je zadnja uplata, dvije godine nakon kupovine, ispada nešto niža od trećine ukupne cijene vozila.

Podijeli:
1