Toyota ProTect paket zaštite održava vozila “kao nova” izvana i iznutra

Toyota ProTect paket zaštite održava vozila “kao nova” izvana i iznutra

Toyota je razvila sveobuhvatan paket zaštite automobila Toyota ProTect, koji se sastoji od zaštite izvana, ali i iznutra, koji će osigurati višegodišnji zaštitu svih materijala

Iz Toyote javljaju kako su u svoju ponudu dodali novi paket zaštite vozila uz koji bi rabljeni automobil trebao izgledati kao da je upravo izašao iz salona. Oaket Toyota ProTect, koji je sada na akciji, sastoji se od zaštite za automobil izvana i iznutra.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Sveobuhvatna zaštita vozila

Automobil će izvana zaštiti poseban keramički premaz Toyota ProTect razvijen u suradnji sa stručnjacima iz NASA-e. Premaz stvara molekularnu vezu s lakom i površinama automobila te osigurava višegodišnju zaštitu. Za razliku od uobičajenih načina poliranja i nanošenja voska već samo jedan premaz Toyota ProTect jamči potpunu bezbrižnost tijekom čak pet godina.

Osim što će dati sjajan izgled automobila, uz Toyota ProTect vozilo će niz godina biti u odličnom stanju – što znači da će i njegova vrijednost biti veća jednog dana kada ga bude trebalo prodati.

Toyota ProTect štiti i unutarnje površine i tkanine, ne ostavljajući pritom nikakve mrlje. Sredstvo će ukloniti različite vrste prljavštine i prašine, kao i obrisati tragove svakodnevnog korištenja vozila. Toyota ProTect se može nanijeti i na aluminijske naplatke koji će biti čisti i sjajni te zaštićeni od kočione prašine i nečistoća s ceste.

Za sve vrste i marke automobila

Nanošenje je moguće isključivo kod ovlaštenih Toyota partnera, a može se nanijeti na sve vrste i marke automobila. Uz zaštitu vozila izvana, zaštita unutrašnjosti je besplatna, poručuju iz Toyote. Do izgleda “automobila iz salona” trenutačno se može doći nešto povoljnije.

Naime, uz kupnju paketa zaštite vozila izvana Toyota ProTect (po cijeni od 1.940 kn), besplatno se dobiva i zaštita unutrašnjosti (u vrijednosti od 575 kn). Ova posebna ponuda vrijedi do isteka zaliha.

YouTube MP3 - Hotmail
1