Servisna akcija za članove Kluba vjernosti Citroën zauvijek

Servisna akcija za članove Kluba vjernosti Citroën zauvijek

Nova, proljetna servisna akcija za članove kluba vjernosti Citroën zauvijek vrijedi do 31. svibnja. Uz standardne popuste koje članovi kluba imaju na filtere, kočnice i setove razvoda motora, sada mogu ostvariti i 30% popusta na set spojke, zamašnjak, katalizator, FAP filter i turbopunjač.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Popust se odnosi na dijelove prve ugradnje Citroëna, Eurorepar te obnovljene (reparirane) dijelove grupacije PSA. Iznos popusta na ove grupe dijelova je isti, 30%, bez obzira na godište vozila.

Na sve dijelove, ukoliko su zamijenjeni kod ovlaštenog servisa Citroëna, članovi ostvaruju pravo na jamstvo proizvođača od jedne godine.

Također, članovi Kluba vjernosti uživaju pogodnost da u slučaju kvara imaju pravo na besplatan popravak na cesti ili vuču do najbližeg servisa jednako kao što u slučaju prometne nezgode imaju besplatnu vuču do najbližeg ovlaštenog servisa.

Dijelovi prve ugradnje su dijelovi u potpunosti jednaki onima koji su ugrađeni prilikom proizvodnje vozila.

Obnovljeni dijelovi su dijelovi koje je grupacija PSA, poštujući sve ekološke standarde, obnovila u svojim ili tvornicama svojih dobavljača. Prilikom obnove mijenjaju se 100% svi potrošni dijelovi (opruge, ležajevi…) prema specifikacijama grupacije. Svi dijelovi su prošli iste testove kao i originalni: testove termičkih udara, testovi rezonancije, momenta, dinamičkih karakteristika, testove frekvencije, amplitude vertikalnog pomaka te na taj način zadržavaju karakteristike iste kao kod dijelova prve ugradnje. Njihov vijek trajanja odgovara vijeku trajanja originalnih dijelova.

Eurorepar dijelovi su namijeni održavanju vozila starijih od tri godine, a odabrani su od strane tehničkih timova grupacije PSA u skladu sa strogim standardima. Cjenovno su pristupačniji te imaju sve tehničke i sigurnosne karakteristike kao i dijelovi prve ugradnje.

– – –

Više informacija o ovoj akciji potražite na stranicama Citroëna
Upoznajte se s detaljima programa Kluba vjernosti Citroën Zauvijek

Podijeli:
1