Putnički Citroën Berlingo Business u akcijskoj ponudi uz odbitak PDV-a

Putnički Citroën Berlingo Business u akcijskoj ponudi uz odbitak PDV-a

Citroën u svojoj ponudi ima putnički automobil prilagođen poslovnim korisnicima – Citroën Berlingo Business, za koji je moguće dobiti 100% odbitka PDV-a

Citroën u svojoj ponudi ima putnički automobil prilagođen poslovnim korisnicima – Citroën Berlingo Business.  Ovaj jedinstveni model namijenjen je prijevozu putnika, ali i prijevozu tereta uz nosivost do 855 kg i obujam prostora za teret do 1.900 litara. Glavna pogodnost njegove nabave je činjenica da se registrira kao lako gospodarsko vozilo uz mogućnost 100% odbitka PDV-a.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Preuzeo je dinamičan stil osobnog vozila, njegove vozne karakteristike i adute u pogledu udobnosti i sigurnosti, te prednosti lakog gospodarskog vozila poput nosivosti i velikog tovarnog prostora. U ponudi je s pet sjedala koja su smještena u 2 reda, kao u putničkom Berlingu te pregradnom stijenom i rešetkom iza 2 reda sjedala.

Dostupan je za isporuku odmah, s 4 zimske gume na poklon, 5 godina/100.000 km jamstva i mjesečnom ratom od 1.430 kn uz Citroën financiranje, poručili su iz Citroëna.

Citroën Berlingo Business u bogatoj serijskoj opremi ima 6 zračnih jastuka, ABS + REF + AFU, coffee break alert, prepoznavanje prometnih znakova za ograničenje brzine, sustav za pomoć pri zadržavanju vozila unutar vozne trake, Aktive Safety Break, regulator/limitator brzine, pomoć pri kretanju na kosini, lijeva i desna bočna klizna vrata sa staklom, klima uređaj, autoradio RD6 sa 6 zvučnika + Bluetooth i dr.

Citroën Berlingo Business u ponudi je s benzinskim motorom PureTech 110 S&S BVM6 koji razvija 81 kW (110 KS) i početnom cijenom od 109.900 kn bez PDV-a. Od dizelskih motora, u ponudi je s BlueHDi 100 i BlueHDi 130 S&S motorima. U ponudi je također posljednja generacija EAT8 mjenjača uz dizelski motor BlueHDi 130 S&S. Korisna nosivost je 855 kg, a obujam prostora za teret iznosi do 1900 litara.

Podijeli:
1