Povratak legende – dostupan Golf Rabbit

Povratak legende – dostupan Golf Rabbit

Na hrvatsko tržište vraća se legendarno ime Rabbit i to u svom najboljem izdanju uz model Golf, koji je i dalje najvažniji i najprodavaniji model marke Volkswagen. Hrvatski predstavnik ovog jemačkog proizvođača je dakle započeo s prodajom modela Golf Rabbit, koji se temelji na izvedbi Comfortline i pokreće ga isključivo 1.6-litreni TDI motor snage 85kW, odnosno 115 KS uparen s ručnim mjenjačem.

Volkswagen je pripremio tri odlično opremljena Rabbit modela. Prvi je Golf Rabbit 1.6 TDI identičan je Golfu s Comfortline paketom opreme uz dodatak 8 zvučnika i do registracije stoji 149.900 kuna, što je čak 14.000 kuna niže od aktualnog modela Comfortline.

Drugi je Golf Rabbit Plus 1.6 TDI koji dodatno na razinu opreme Comfortline donosi ultrazvučnu pomoć pri parkiranju – Parkpilot, automatsko namještanje suvozačkog osvrtnog zrcala za vožnju unatrag, radio uređaj “Composition Media” i metalik boju. Cijena tako opremljenog modela iznosi 154.900 kuna do registracije.

Najopremljeniji Rabbit je Golf Rabbit Max 1.6 TDI koji dodatno na model Rabbit Plus još ima i LED glavna svjetla, a cijena tako opremljenog modela iznosi 166.900 kuna do registracije, što predstavlja uštedu od 17.000 kuna.

Navedena Volkswagen ponuda dostupna je do isteka zaliha.

Podijeli:
1