Posebna ponuda za Hyundai i20 Style – 85.990 kn

Posebna ponuda za Hyundai i20 Style – 85.990 kn

Hyundai je za kupce na hrvatskom tržištu pripremio posebnu ponudu za gradski model iz B segmenta i20 s paketom opreme Style. Hyundai i20 proglašen je najprostranijim automobilom u svojoj klasi, kompaktan je i primjeren za gradske ulice, istovremeno pružajući zavidnu razinu udobnosti i prostranosti. Dobitnik je prestižnih nagrada za dizajn, Red Dot Award 2015 te IF Design Award 2016, a njegova filozofija dizajna Fluidic Sculpture 2.0 pridonosi atraktivnosti, napominju u Hyundaiju.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Model i20 1.2 DOHC (75 KS), u paketu opreme Style, dostupan je od 85.990 Kuna te dolazi uz svjetla za maglu, 15-colne aluminijske naplatke, klima uređaj, upravljač i ručicu mjenjača presvučene kožom, Bluetooth, MP3 čitač i još mnogo toga.

Ova se ponuda odnosi na ograničen broj vozila i vrijedi do isteka zaliha, a vozila su raspoloživa uz isporuku odmah. Za sve kupce novih vozila Hyundaia tu je i jedinstveno 5-godišnje jamstvo bez ograničenja broja prijeđenih kilometara, za bezbrižnu vožnju, uz jamstvo mobilnosti i godišnje preventivne preglede vozila tijekom jamstvenog roka.

Više o akciji zainteresirani mogu pronaći na web stranici hyundai.hr, a Hyundai Hrvatska poziva sve potencijalne kupce da posjete ovlaštene prodajne centre Hyundaija.

Podijeli:
1