Popust od 30% na amortizere i ovjes za članove kluba Citroën zauvijek

Popust od 30% na amortizere i ovjes za članove kluba Citroën zauvijek

Marka Citroën pokreće prodajnu akciju za članove programa vjernosti Citroën zauvijek koja traje od 5. veljače do 30. ožujka. U akcijskom razdoblju može se ostvariti popust od 30% na amortizere i dijelove ovjesa.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Za one koji nisu članovi kluba dovoljno je učlaniti se u ovlaštenom servisu te se popusti odmah mogu iskoristiti. Osim popusta na dijelove održavanja vozila i akcijske popuste, članovima kluba je omogućena i besplatana vuča vozila u slučaju nezgode, kvara, puknuća pneumatika, ulijevanja pogrešnog goriva ili kvara ključa, pozivom na jedinstveni broj *800.

Jednako tako, sve fizičke osobe pri kupnji novih osobnih vozila na poklon dobivaju i članstvo u klubu vjernosti Citroën zauvijek koji nudi niz pogodnosti s kojima se omogućuje povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.

Marka Citroën preporuča vozačima koji imaju vozila starija od 5 godina ili su prešla više od 80.000 km da redovito kontroliraju amortizere. Citroën u svojoj ponudi ima nekoliko vrsta proizvoda, amortizere i ovjese prve ugradnje koji su jednaki onima koji su ugrađeni tijekom proizvodnje vozila, kao i amortizere i ovjese Eurorepar, koji su namijeni onima koji žele kvalitetu i sigurnost Marke, ali prema povoljnijoj cijeni.

– – –

Više informacija saznajte na stranicama Citroëna

YouTube MP3 - Hotmail
1