Peugeotovi modeli tijekom lipnja uz uštede do 17.500 kn

Peugeotovi modeli tijekom lipnja uz uštede do 17.500 kn

Peugeotovi modeli 208 i 2008 u lipnju su u ponudi s uštedom do 17.500 kn uz Peugeot Financiranje te Optiway produženo jamstvo od 4 godine kao poklon. Također, od ovog mjeseca svaki kupac, fizička osoba, na poklon dobiva i članstvo u klubu vjernosti Peugeot Zauvijek koji mu jamči brojne pogodnosti.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Ponuda se odnosi na ograničenu količinu modela 208 i 2008 sa zaliha koji su odmah dostupni za isporuku.

Kupci tako ostvaruju uštedu od 12.000 kn prilikom kupnje modela 208 te uštedu od 17.500 kn prilikom kupnje 2008-ice. Uz ove povoljne uvjete financiranja, kupci na poklon dobivaju četiri godine, odn. 80.000 km besplatnog produženog jamstva Optiway što ovu ponudu čini dodatno atraktivnom.

Uz to, svaki kupac osobnih vozila (fizičke osobe) Peugeota na poklon dobiva članstvo u klubu vjernosti Peugeot zauvijek, koji je namijenjen vlasnicima vozila ove marke, svih godišta i nudi niz pogodnosti s kojima omogućava povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.

Članovima kluba vjernosti osigurano je povoljnije redovno održavanje vozila s popustima do 30%, poseban popust od 30% na najskuplji dio prve ugradnje, redovito obavještavanje o svim ponudama mreže ovlaštenih servisa Peugeota te dodatnih 5% popusta na sve prodajne akcije te pomoć na cesti u trajanju od jedne godine koja uključuje i vuču do ovlaštenog servisa u slučaju kvara ili nezgode.

YouTube MP3 - Hotmail
1