Peugeotova ljetna servisna akcija

Peugeotova ljetna servisna akcija

Peugeot je pokrenuo ljetnu servisnu akciju s popustom na filtere od 40% i 15% na dodatnu opremu, do 4. kolovoza 2018. Uz standardne popuste koje članovi kluba vjernosti Peugeot zauvijek imaju na dijelove održavanja, sada ostvaruju 40% popusta na filtere.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Sve stranke koje u navedenom razdoblju naprave zamjenu ulja i filtera ulja, zraka, peludi i goriva, dobivaju na poklon članstvo u klubu vjernosti Peugeot zauvijek čija redovna cijena učlanjenja iznosi 149 kn.

U ponudi je i popust od 15% na dodatnu opremu i to na krovne nosače, nosače bicikala i krovne kutije koje omogućavaju prijevoz velikih količina stvari ne umanjujući udobnost putnika u vozilu.

Članstvom u klubu vjernosti ostvaruje se pravo na povoljno redovito održavanje vozila s popustima do 30%, uslugu pomoći na cesti u trajanju od jedne godine, poseban popust do 30% na najskuplji dio prve ugradnje i dodatnih 5% popusta na sve prodajne akcije.

Vrijeme je ljetnih odmora te je vozilo potrebno kvalitetno pripremiti i provjeriti. Potrebno je prema potrebi promijeniti motorno ulje i filtere, filter zraka i peludi. Radi sigurnosti potrebno je provjeriti i stanje pneumatika te ih prema potrebi zamijeniti, a isto se odnosi i na kočnički sustav.

Također zbog veliki vrućina potrebno je pravilno funkcioniranje sustava za hlađenje motora, te je potrebno provjeriti razinu tekućine za hlađenje motora. Zbog udobnosti treba provjeriti rad i pravilno funkcioniranje klima uređaja. Također ne treba zaboraviti ni metlice brisača te doliti tekućinu za pranje stakla.

– – –

Više informacijama potražite na stranicama Peugeota

Podijeli:
1