Nova Ford Fiesta već od 991 kn mjesečno!

Nova Ford Fiesta već od 991 kn mjesečno!

Ford je u suradnji s OTP Leasingom pripremio atraktivnu ponudu za model Fiesta. Tako od 15. rujna možete kupiti novu Ford Fiestu s nekoliko razina opreme uz povoljnije uvjete financiranja putem operativnog leasinga na razdoblje od 60 mjeseci, bez učešća i troškova obrade.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Ono što ovu ponudu čini posebnom na tržištu je sljedeće:

  • mjesečna rata je fiksna u Eurima kroz cijelo razdoblje leasinga (60 mjeseci)
  • učešće iznosi 0%
  • nema troškova obrade

Dodatna pogodnost je da kupci mogu, ako žele, smanjiti svoju ratu učešćem. Još jedna od dodatnih opcija je otkup vozila prema unaprijed dogovorenoj fiksnoj cijeni, a više informacija možete potražiti kod ovlaštenih distributera Forda. Navedeni uvjeti se odnose na 15.000 kilometara godišnje, odnosno 75.000 km tijekom pet godina, a za sve nove kupce tu je i 5-godišnje fordovo jamstvo koje osigurava bezbrižnost i podršku nakon kupnje vozila.

Nova Fiesta uz paket opreme Mood u ponudi je od 991 kn mjesečno, a Mood+ od 1.047 kn mjesečno. Riječ je o izvedbama s nemetalik bojom i petorim vratima, pokretanim motorima snage od 70 do 100 KS. Nova Fiesta u razini opreme Groove, u ponudi je od 1.123 kn mjesečno te uz paket Lounge od 1.439 kn/mj uz metalik boju i u izvedbi s petorim vratima te s motorima snage od 85 do 100 KS.

Ford Fiesta je pokretana višestruko nagrađivanim motorima EcoBoost koje karakterizira niska potrošnja goriva te nudi širok raspon sustava potpore vozaču i mogućnosti povezivanja. Njezina moderna vanjština i interijer nude brojne mogućnosti personalizacije.

Više informacija potražite na stranicama Forda.

Podijeli:
1