Mini Race Edition uz 51.000 kn uštede!

Mini Race Edition uz 51.000 kn uštede!

Simpatični mališan iz premium segmenta, Mini, sada je dostupniji nego ikada prije. Naime, pri kupnji ovog uzbudljivog gradskog automobila, uz dodatak paketa opreme Race Edition, moguće je ostvariti do 51.034,19 kn uštede. Osim toga, svatko tko se odluči na mjesečnu otplatu ili na kupovinu gotovinom na poklon dobiva Mini sklopivi bicikl, idealnog suputnika koji u prtljažniku neće zauzimati puno prostora, a vlasniku će omogućiti još više kretanja na otvorenom.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Sklopivi bicikl Mini (2018.)

Među atraktivnim modelima financiranja putem Mini Financial Services-a je i financiranje prema modelu 50:50 uz 0% kamate što znači da se 50% cijene novog Minija plaća odmah, a preostalih 50% za godinu dana i to uz 0% kamate.

Mogućnost financiranja prema modelu 1/3 dostupna je također uz nisku kamatnu stopu od 2,2%, ili se kupci mogu odlučiti za dnevnu ratu od 8,84 Eura uz Mini sklopivi bicikl na poklon.

Oprema Mini Race Edition za modele s trojim ili petorim vratima između ostalog uključuje Service Inclusive servisni paket, navigacijski sustav Professional 8.8, 17-colne aluminijske naplatke, boju prema izboru i LED svjetla najnovije tehnologije i dizajna s upečatljivim Union Jack detaljem na stražnjim svjetlima.

– – –

Dodatne informacije saznajte na stranicama zastupnika

Podijeli:
1