Mala kamata, velika prilika za vaš novi Peugeot 208!

Mala kamata, velika prilika za vaš novi Peugeot 208!

Peugeot 208, najprodavaniji model ove francuske marke u Hrvatskoj, tijekom listopada u ponudi je s povoljnim uvjetima financiranja uz Peugeot Financiranje i produženim jamstvom od 4 godine Optiway. Ponuda se odnosi na ograničenu količinu modela Peugeot 208 sa zaliha koji su odmah dostupni za isporuku.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Prilikom kupnje modela 208 na kredit uz Peugeot financiranje, u ponudi su povoljni uvjeti financiranja uz akcijsku fiksnu kamatu od 2,99% u Eurima. Uz ove uvjete kreditiranja, ali i uz gotovinsko plaćanje, svi kupci na poklon dobivaju četiri godine/80.000 km besplatnog produženog jamstva Optiway što ovu ponudu čini iznimno atraktivnom.

Istovremeno, kupci na poklon dobivaju dodatnu opremu u vrijednosti od 2.700 kn koja uključuje aluminijske nosače, krovnu kutiju i tepihe.

Sve fizičke osobe pri kupnji vozila Peugeot 208 na poklon dobivaju članstvo u klubu vjernosti Peugeot zauvijek, koji je namijenjen vlasnicima vozila marke Peugeot svih godišta i nudi niz pogodnosti s kojima omogućava povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.

– – –

Više informacija saznajte na peugeot.hr

Podijeli:
1