Infiniti Q60 tijekom prosinca uz 0% kamata i zimske gume

Infiniti Q60 tijekom prosinca uz 0% kamata i zimske gume

Sportski coupe Infiniti Q60 3.0t AT7 AWD Sport Tech, opremljen 3.0 twin-turbo motorom snage od 405 KS i s pogonom na sva četiri kotača, dostupan je od 493.500 Kuna. U ovom bogatom paketu opreme, Q60 dolazi uz 19-colne alu-naplatke prekrivene tamnim kromom i audio sustav Bose Performance s 13 zvučnika te pakete sigurnosti Safety i Visibility.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Navedena posebna ponuda odnosi se na ograničeni broj vozila sa zalihe, a sve informacije mogu se dobiti u Infiniti centru Zagreb na Jankomiru te u centrima Grand Auta u Osijeku, Puli i Splitu, kao i na web stranici infiniti.com.hr

Akcijsko financiranje s 0% kamata i 0,95% troškova obrade u trajanju 24 mjeseca (model 1/3) u suradnji je s OTP Leasingom. Akcija Poklon 4 zimske gume odnosi se na pneumatike 245/40 RF/19, dok marka gume ovisi o trenutnoj raspoloživosti u trenutku kupnje vozila. Akcijski uvjeti se odnose na model Q60 3.0t AT7 AWD Sport Tech i vrijede do 31. prosinca ili do isteka zaliha.

Navedene pogodnosti isključuju ostale prodajne akcijske uvjete u istom razdoblju. Iskazana cijena odnosi se na navedeni model s uključenim PDV-om i PPMV-om.

Detaljnije informacije o ponudi možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Podijeli:
1