Hyundai Tucson 1.7 CRDi uz bogate pakete opreme Style i financiranje s 0% kamata

Hyundai Tucson 1.7 CRDi uz bogate pakete opreme Style i financiranje s 0% kamata

Hrvatski zastupnik za vozila Hyundai je za kupce na našem tržištu pripremio posebnu ponudu za model Tucson s dizelskim motorom 1.7 CRDi uz bogate pakete opreme: Style, Style NAVI, Style GO NAVI i Style GO NAVI PLUS. Količina vozila u ponudi je ograničena, a vozila su raspoloživa uz isporuku odmah.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Svi modeli Tucson Style opremljeni su automatskim klima uređajem, tempomatom, stražnjim parking senzorima, uzdužnim krovnim nosačima, svjetlima za maglu i s još mnogo toga. Hyundai Tucson 1.7 CRDi u paketu opreme Style dostupan je već od 169.990 Kuna, a u paketu opreme Style NAVI, s navigacijskim uređajem s 8-inčnim LCD ekranom osjetljivim na dodir, kamerom za vožnju unatrag i aluminijskim 17-colnim naplatcima, već od 179.990 kn.

Akcijsko financiranje s 0% kamata

U suradnji s društvom Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o, odnosi se na financiranje u trajanju od 12 mjeseci (model 50/50 uz 0% kamatu i 0% troškova obrade) te financiranje u trajanju od 24 mjeseca (model 1/3 uz 0% kamatu i 0,99% troškova obrade).

Ova posebna ponuda traje do 31. srpnja ili do isteka zaliha, a Hyundai Hrvatska poziva sve zainteresirane da posjete njihove ovlaštene prodajne centre u Hrvatskoj, provjere akcijske uvjete financiranja te potraže svoj Style na adresi hyundai.hr

Za sve kupce novih hyundaijevih vozila tu je jedinstveno 5-godišnje jamstvo bez ograničenja kilometraže, za bezbrižnu vožnju, uz jamstvo mobilnosti i godišnje preventivne preglede vozila tijekom jamstvenog roka.

Pogledajte i ovu ponudu: Hyundai Tucson 1.7 CRDi Go Navi Edition od 187.934 kn uz 0% kamata

YouTube MP3 - Hotmail
1