Hyundai i20 Active Premium već od 109.990 kn

Hyundai i20 Active Premium već od 109.990 kn

Hyundai je pripremio posebne uvjete za urbani crossover model, i20 Active, koji je u izvedbi 1.0 TGDi (100 KS) Premium, dostupan već od 109.990 Kuna. U istaknutu cijenu vozila uključena je i polica osiguranja od automobilske odgovornosti te osiguranje vozača i putnika od nezgode za prvu godinu. Za vrijeme trajanja posebne ponude zainteresirani kupci mogu ostvariti uštede i do 7.000 kn.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Hyundai i20 Active 1.0 T-GDi (100 KS) Premium, između ostalog je opremljen stražnjim parking senzorima, Start & Stop sustavom, svjetlima za maglu, Bluetoothom, tempomatom, komandama za radio na upravljaču, krovnim uzdužnim nosačima i 16-colnim aluminijskim naplatcima.

Količina vozila u ponudi je ograničena, a raspoloživa su uz isporuku odmah. Posebna ponuda vrijedi do isteka zaliha te stoga domaći zastupnik poziva sve zainteresirane da posjete ovlaštene prodajne centre Hyundaia u Hrvatskoj i provjere detalje na službenim stranicama.

Za sve kupce novih vozila Hyundaia tu je i jedinstveno 5-godišnje jamstvo bez ograničenja prijeđenih kilometara, za bezbrižnu vožnju, uz jamstvo mobilnosti i godišnje preventivne preglede vozila tijekom jamstvenog roka.

1