Hibridni Suzuki Vitara i S-Cross u dvije rate

Hibridni Suzuki Vitara i S-Cross u dvije rate

Prva rata (pola cijene vozila) plaća se prilikom preuzimanja vozila, a druga (bez dodatnih kamata) tek za dvije godine

Proizvođači automobila, odnosno njihovi prodavači uvijek traže nove načine kako bi privukli nove kupce u svoje prodajne salone. Kroz povijest, tu je raznih primjera, a danas kad svatko gleda na svaku kunu, cijena i mogućnosti plaćanja ono su što svakako privlači kupce.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Suzuki je proizvođač koji već dulje vrijeme nastoji za određenu svotu novaca ponuditi što više, ali i da ta cijena bude razumna. A sada su pripremili novu prodajnu akciju za svoje iznimno tražene modele Vitara i S-Cross. Iako mnogi proizvođači nude mogućnost plaćanja vozila u dvije ili tri godišnje rate, u Suzukiju su pripremili sličnu stvar, ali uz puno veću pogodnost za kupce.

Tako je spomenuta dva modela od 15. travnja 2021. godine moguće kupiti uz plaćanje dvije rate. Znači, prva se rata plaća prilikom preuzimanja vozila (kod isporuke), a druga rata tek za dvije godine. Ono što je dodatna pogodnost, činjenica je kako se ne računaju nikakve kamate, odnosno pripadajućih troškova obrade.

Nakon što iz cjenika odaberete željeni model, dovoljno je pogledati njegovu cijenu i podijeliti je s dva. Tako ćete dobiti iznos prve rate koju plaćate odmah, ali i druge rate koju treba platiti prije treće registracije vozila, odnosno nakon dvije godine. Također, taj dio je moguće i refinancirati odnosno raspodijeliti na nekoliko sljedećih godina. Ukoliko kupcima više odgovara plaćanje u tri rate, bit će im i to omogućeno.

Bitno je znati kako već početne izvedbe Suzuki modela imaju automatski sustav kočenja, LED svjetla, klima-uređaj, električni paket, središnje zaključavanje…kao i provjereni 4-cilindrični motor opremljen hibridnom tehnologijom. Tako početna Vitara starta na 131.518 kn, a C-Cross na 139.544 kn.

YouTube MP3 - Hotmail
1