Ford Transit Connect za 1.201 kn mjesečno

Ford Transit Connect za 1.201 kn mjesečno

Ford je u suradnji s OTP leasingom pripremio posebnu ponudu za model Transit Connect počevši od izvedbe Connect Van s paketom opreme Ambiente i (ovisno o izvedbi) s korisnom nosivošću iznad 800 kilograma, do izvedbi bogatog paketa opreme Trend s dodanim stražnjim parkirnim senzorima i (ovisno o izvedbi) s korisnom nosivošću također iznad 800 kg.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Od 2. studenog u ponudi je novi Transit Connect s pet godina jamstva uz povoljnije uvjete financiranja putem operativnog leasinga na razdoblje od 60 mjeseci, bez učešća i bez troškova obrade.

Posebna ponuda za Ford Transit Connect podrazumijeva jedinstvene uvjete financiranja:

  • Mjesečnu ratu počevši od 1.200 kn + PDV (60 mjeseci)
  • Učešće 0%
  • Bez troškova obrade
  • 5-godišnje jamstvo Forda

Kupac može otkupiti vozilo po isteku financiranja prema unaprijed dogovorenoj fiksnoj cijeni, a više informacija možete potražiti kod ovlaštenih distributera Forda. Kupac može odabrati i oblik financiranja s učešćem čime je moguće smanjiti iznos mjesečne rate. Navedeni uvjeti se odnose na 30.000 kilometara godišnje odnosno 150.000 km tijekom pet godina, a za sve nove kupce tu je 5-godišnje jamstvo Forda koje osigurava bezbrižnost i podršku nakon kupnje vozila.

U posebnoj ponudi Ford Transit Connect dolazi s 1,5-litrenim dizelskim motorom EcoBlue snage od 100 KS u dvije razine opreme. Paket opreme Ambient podrazumijeva klima uređaj, bočna klizna vrata, 3 sjedala, pomoć pri kretanju na uzbrdici, pripremu za audio sustav i IVD sustav upravljanja dinamikom vozila. U paketu Trend LWB osim navedenog dolaze i stražnji parkirni senzori.

Više informacija potražite na adresi ford.hr

Podijeli:
1