Dizelski Ford Focus Business Plus sada je dostupan od 116.900 kn

Dizelski Ford Focus Business Plus sada je dostupan od 116.900 kn

Ford je za kupce na hrvatskom tržištu pripremio posebnu ponudu za model Focus s paketom opreme Business Plus i 1,5-litrenim dizelskim motorom. U ovom paketu opreme, Focus 1.5 je dostupan od 116.900 kn. Osim navedenog modela, u ponudi je i Focus Business Plus 1.0 GTDi EcoBoost sa 125 KS, dostupan od 114.900 kn.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Oba modela se isporučuju uz ABS + ESP + HLA (pomoć pri kretanju na uzbrdici), sustav pomoći pri naglom kočenju (EBA), pasivni protuprovalni sustav (EPATS) te funkciju My Key – tehnologiju koja omogućuje postavljanje najveće brzine, postavljanje podsjetnika za sigurnosni pojas te kontrolu glasnoće audio sustava.

Paket Business Plus sadrži 2-zonski automatski klima uređaj, ICE pack 2 CD + USB, 4,2-inčni TFT zaslon, 6 zvučnika, kontrole na upravljaču, SYNC I s Bluetooth sustavom i glasovnim upravljanjem, električno podesive, grijane i automatski preklopive vanjske retrovizore s integriranim pokazivačima smjera i svjetlom prilaska vozilu, 16-colne aluminijske naplatke, grijano staklo vjetrobrana s grijanim mlaznicama, automatske električne podizače prednjih i stražnjih prozora, prednja svjetla za maglu, tempomat s limitatorom brzine, naslon za ruku, kožni obruč upravljača te kožnu ručicu mjenjača.

Ova posebna ponuda vrijedi u ovlaštenoj mreži Forda u Hrvatskoj, odnosi se na model Focus i traje do isteka zaliha. Detalje ponude provjerite u ovom PDF dokumentu.

Podijeli:
1