Citroënova ljetna servisna akcija

Citroënova ljetna servisna akcija

Citroën je pripremio ljetnu servisnu akciju za članove kluba vjernosti Citroën zauvijek do 4. kolovoza 2018. Uz standardne popuste koje ostvaruju članovi kluba na dijelove za održavanje, članovi sada ostvaruju i popust od 40% na filtere.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Stranke koje naprave zamjenu ulja i filtera ulja, zraka, peludi i goriva, postaju besplatno članovi kluba vjernosti Citroën zauvijek čija cijena učlanjenja iznosi 149 kn. Članstvom u klubu vjernosti ostvaruje se pravo na:

  • Povoljno redovito održavanje vozila s popustima do 30%
  • Uslugu pomoći na cesti u trajanju od jedne godine
  • Poseban popust do 30% na najskuplji dio prve ugradnje
  • Dodatnih 5% popusta na sve prodajne akcije

Također, u tijeku je i popust od 15% na krovne nosače, nosače bicikala i krovne kutije. Ova oprema proizvedena je u skladu s najstrožim tehničkim zahtjevima Grupacije PSA Peugeot Citroën i savršeno se uklapa u linije vozila Citroën. Istovremeno omogućava prijevoz velikih količina stvari, a istodobno ne umanjuje udobnost putnika u vozilu.

Vrijeme je ljetnih odmora te je vozilo potrebno kvalitetno pripremiti i provjeriti. Potrebno je prema potrebi promijeniti motorno ulje i filtere, filter zraka i peludi. Radi sigurnosti potrebno je provjeriti i stanje pneumatika te ih prema potrebi zamijeniti, a isto se odnosi i na kočnički sustav.

Također zbog veliki vrućina potrebno je pravilno funkcioniranje sustava za hlađenje motora, te je potrebno provjeriti razinu tekućine za hlađenje motora. Zbog udobnosti treba provjeriti rad i pravilno funkcioniranje klima uređaja. Također ne treba zaboraviti ni metlice brisača te doliti tekućinu za pranje stakla.

– – –

Više informacija potražite na stranicama Citroëna

Podijeli:
1