Citroën C3 i C4 po posebnim cijenama

Citroën C3 i C4 po posebnim cijenama

Citroën C3, najprodavaniji model marke Citroën, do kraja travnja dolazi s posebnim ponudama uz Citroën Financiranja i atraktivnom cijenom. U ponudi je s cijenom već od 89.900 kn za izvedbu Citroën C3 Live PureTech 82 S&S BVM.

Citroën C4 Cactus u travnju je u ponudi s atraktivnom cijenom već od 109.900 kn. Navedena cijena odnosi se na Citroën C4 Cactus Live PureTech 110 S&S BVM6.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Kupci fizičke i pravne osobe imaju mogućnost kupiti Citroën C3 i C4 Cactus po modelu 1/3 – 1/3 – 1/3 uz 0% kamate putem financijskog leasinga na 24 mjeseca uz Citroën Financiranje. Istovremeno, kupci na poklon dobivaju policu obveznog i kasko osiguranja za prvu godinu financiranja.

Dodatno, kupci fizičke osobe imaju mogućnost kupiti C3 i C4 Cactus na kredit s akcijskom fiksnom kamatom od 3% na maksimalan rok od 84 mjeseca uz Citroën Fnanciranje uz koje kupci fizičke osobe na poklon dobivaju policu automobilske odgovornosti, 5 godina produženog jamstva i kasko poklon bon u vrijednosti od 500 kn.

Sve fizičke osobe pri kupnji Citroëna C3 i C4 Cactus na poklon dobivaju jednogodišnje članstvo u klubu vjernosti CITROËN ZAUVIJEK koji nudi niz pogodnosti s kojima omogućuje povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.

Podijeli:
1