Auto Krešo pokreće akciju besplatnog testiranja amortizera

Auto Krešo pokreće akciju besplatnog testiranja amortizera

Auto Krešo i Monroe pokreću akciju su besplatnog testiranja amortizera te pozivaju sve zainteresirane vlasnike automobila da dođu na testiranje, a uz što će dobiti i besplatnu kontrolu akumulatora. Testiranja će biti održano u odabranim poslovnicama Auto Kreše.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Za sigurnost vožnje preporuka je jednom godišnje ili svakih 20 tisuća kilometara provjeriti stanje kompletnog ovjesa pa tako i amortizera. Također, stručnjaci ističu da se amortizeri mijenjaju svakih 80.000 kilometara.

Testiranja će biti održana u sedam gradova. Pokažu li se amortizeri spremni za izmjenu, u suradnji s mrežom brzih servisa Auto Stop, u Auto Kreši su pripremili povoljnije cijene amortizera kao i njihovu izmjenu. Zato je ovo prava prilika da besplatno provjerite stanje amortizera te ih prema potrebi i zamijenite uz povoljnije uvjete.

Pitate se kako uočiti neispravnost amortizera? Pretjerano ljuljanje vozila, zanošenje u zavojima, poskakivanje svjetla, nestabilnost pri udaru bočnog vjetra, neravnomjerna istrošenost guma te ulje na tijelu amortizera samo su neki od pokazatelja da je potrebno provjeriti ispravnost amortizera.

Također, iako mnogi smatraju da akumulatori najviše stradavaju tijekom zime, ono što ih “ubija” ustvari su ljeto i visoke temperature. Stoga, u Auto Kreši preporučaju da dođete i na besplatnu provjeru stanja akumulatora.

Testiranje amortizera i akumulatora će se odvijati prema sljedećem rasporedu:

16. i 17 svibnja Osijek J.J. Strossmayera 165
18. svibnja Slavonski Brod Sjeverna vezna cesta 30
19. svibnja Zagreb Biokovska 1b
20. svibnja Zagreb Samoborska cesta 151
23. i 24. svibnja Varaždin Optujska 157
25. svibnja Lučko (Zagreb) Franje Puškarića 12c
26. svibnja Sesvete Zagrebačka 63
27. svibnja Zagreb (Dubrava) Štefanovečka cesta 14

 

YouTube MP3 - Hotmail
1