Auto Krešo započinje veliku ljetnu akciju uz 30% popusta

Auto Krešo započinje veliku ljetnu akciju uz 30% popusta

Ušli smo u lipanj, mjesec kada svi već na veliko razmišljamo o odlasku na zasluženi godišnji odmor. Kako većina na godišnji odmor ide svojim automobilom, u Auto Kreši su odlučili pomoći u pripremi vozila za ljetne mjesece te samim time i povećati sigurnost prometa na cestama.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Naime, spremna je velika akcija od čak 30% popusta na sve dijelove. Akcija se odnosi na dijelove za automobile, ali skutere i motocikle. Vrijedi za sve dijelove iz redovne ponude Auto Kreše, odmah spremne za isporuku, bez obzira trebate li ulje, filtere, kočnice, akumulatore, žarulje, pumpe vode ili pak remenje, spojke, hladnjake… Sve osim pneumatika.

Popust od 30% vrijedi na sve oblike plaćanja pa je svejedno je li riječ o gotovinskom ili kartičnom plaćanju, odjednom ili na rate.

Auto Krešo je domaći trgovac dijelovima za sva vozila, a koji ima 23 poslovnice diljem Hrvatske te u svom asortimanu ima više od 120 svjetski poznatih dobavljača, koji uglavnom rade za prvu ugradnju u vozila. Velika proljetna akcija isključuje sve ostale akcije i pogodnosti, ne odnosi se na robu koja se nalazi na neto cijeni, gume (niti jedni pneumatici nisu uključene u akciju), robu vanjskih dobavljača te OE dijelove.

Više detalja možete doznati na besplatnom broju Call centra 0800 250 800 ili web stranici autokreso.hr, a sve informacije su vam dostupne i na mobilnoj aplikaciji Auto Kreše (Android, iOS).

YouTube MP3 - Hotmail
1