Audi pomaže u spašavanju planeta Zemlje!

Audi pomaže u spašavanju planeta Zemlje!

Do 24. travnja moguće je kupiti neki od hibridnih ili pak električnih Audi modela uz iznimne uštede na 17, što e-tron, a što hibridnih 'e' modela

Nema sumnje kako su hibridni i električni modeli sve traženija roba. To je svakako jedan od načina kako smanjiti emisiju ispušnih plinova i sačuvati okoliš u kojem živimo. 22. travnja obilježava se Dan planeta Zemlje, a što je bio povod Audiju da pripremi vrlo izdašne uštede na svojim hibridnim i električnim modelima u sklopu Audi zelenog tjedna.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

Do prije nekoliko godina dizelski su motori bili najčešći odabir kupaca bilo kojeg od tri vodeća, njemačka premium proizvođača. Danas prisutnost dizelaša pada, a strelovito raste potražnja za hibridnim modelima. Vjerujemo da će se to nastaviti i u budućnosti, kao i potražnja za električnim modelima. Lani je Audi u Hrvatskoj od 1149 prodanih vozila, imao 18,9% udjela hibrida. U prva tri mjeseca ove godine njihov je udio porastao na 25,9%.

Ponudu električnih modela Audi je započeo modelom e-tron, velikim SUV modelom na kojem se sada može ostvariti ušteda od minimalno 80.741 kn. Još nešto malo više od 2 tisuće dodatnih kuna moguće je minimalno uštedjeti kod njegovog Sportback izdanja. Želite li snažnije izdanje e-tron S, minimalna ušteda je veća od 104 tisuće kuna. Nedavno predstavljeni RS e-tron GT, sportski coupe s četverim vratima može postati vaš uz minimalnu uštedu od 159.244 kn.

Hibridnu ponudu otvara A3 Sportback TFSI e, a ovaj plug-in hibrid može prevaliti samo na struju do 75 kilometara. U Audiju kažu kako je na njemu minimalna ušteda 36.952 kn. Audi A6 je pravi poslovni partner, bez obzira govorimo li o limuzinskom ili karavanskom izdanju. Tu su moguće minimalne uštede od 87 tisuća kuna. Luksuznu eleganciju nastavlja model A7 TFSI e. Možete ga nabaviti za 566.554 kn, a u što je uračunata minimalna ušteda od 104.757 kn. Vrh limuzinske ponude čini model A8 TFSI e, a gdje je moguće ostvariti minimalnu uštedu na razini Audi modela A1 – 180.232 kn. Iz SUV ponude tu su modeli Q3 i Q5, kao i njihove Sportback verzije, te modeli Q7 i Q8. Nema sumnje kako su u ponudi modeli koji mogu zadovoljiti želje i potrebe vrlo širokog kruga kupaca. Kupaca koji cijene zeleno…

YouTube MP3 - Hotmail
1