Atraktivna ponuda u servisima Citroëna

Atraktivna ponuda u servisima Citroëna

Marka Citroën pokreće servisnu prodajnu akciju pod nazivom Set razvoda motora od 7. veljače do 31. ožujka, tijekom koje se mogu iskoristiti posebne ponude, uz znanje, stručnost i profesionalnost mreže servisa Citroëna.

-- tekst slijedi nakon oglasa --

U akcijskom razdoblju može se ostvariti popust od 25% na set razvoda i pumpu vode te dodatnih 10% na rad potreban za njihovu zamjenu.

Marka Citroën preporuča vozačima koji imaju vozila starija od 5 godina ili koja su prešla više od 80.000 km da redovito kontroliraju stanje razvodnog remena. Remen te ostali elementi, uključujući pumpu vode pod neprekidnim su opterećenjem od strane motora i prirodno je da se troše. Stoga je preporuka da se sa setom razvoda istovremeno zamijeni i pumpa vode.

Citroën ima u svojoj ponudi nekoliko vrsta proizvoda, setove razvoda prve ugradnje koji su jednaki onima koji su ugrađeni tijekom proizvodnje vozila, kao i setove razvoda Eurorepar, koji su namijeni onima koji žele kvalitetu i sigurnost Marke, ali prema povoljnijoj cijeni. U ponudi su i Super setovi razvoda koji uz remen i natezače sadrže i pumpu vode te su tako još povoljniji.

Podijeli:
1