Zagreb Auto Show sutra otvara svoja vrata

4. travnja 2016.
Vijesti - Zagreb Auto Show sutra otvara svoja vrata
Sve je spremno za početak automobilističkog spektakla godine, Zagreb Auto Showa powered by INA CLASS. Ovaj međunarodni salon automobila, motocikala, gospodarskih vozila i prateće industrije, uz Inino generalno pokroviteljstvo, vraća se na Zagrebački velesajam od 5. do 10. travnja, nakon osam godina izbivanja.

INA je za ljubitelje automobila, koji su dugo čekali da u Zagrebu ponovno osjete spektakl koji pruža jedna ovakva automobilistička manifestacija, pripremila brojne aktivnosti. Posjetitelji će svakodnevno moći uživati u vožnjama na simulatoru. Sigurne nagrade zagarantirane su na Ininom vrtuljku, a adrenalinska uzbuđenja kroz provjeru vozačkih sposobnosti na auto slalomu.

Na Ininom izložbenom prostoru zabava je osigurana, a posjetitelji ga mogu potražiti u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma.

Za odlično raspoloženje INA će se posebno pobrinuti u petak, 8. travnja. Gibonni će od 13:00 sati na Ininom izložbenom prostoru promovirati novi CD, a od 20:00 sati posjetitelji će se moći zabaviti na koncertu Natali Dizdar. Sve će imati humanitarni karakter jer će dio prihoda od prodaje CD-a biti doniran SOS Dječjem selu Hrvatska dok će prihodi od prodanih ulaznica za Zagreb Auto Show između 19:00 i 22:30 sati biti donirani ginekološkom odjelu KBC-a Sveti Duh za kupnju dvaju medicinskih uređaja.

Detaljan raspored aktivnosti u organizaciji Ine možete potražiti ovdje.

Zagreb Auto Show međunarodno je priznat događaj od posebnog društvenog značenja. INA je to prepoznala i svojim generalnim pokroviteljstvom te bogatim planom aktivnosti potvrdila da je pouzdan partner svih najvažnijih automobilističkih događaja u zemlji, ali i pouzdan partner lokalne zajednice u kojoj posluje.

Powered by AdminMax v6 © 2005-2018 by Internet Softver Design by WEB Marketing