Volvo Nordic Edition - V40 D2 već od 21.999 Eura

19. lipnja 2015.
Akcije! - Volvo Nordic Edition - V40 D2 već od 21.999 Eura
S modelima pripremljenim za 2016. godinu Volvo je dodatno poboljšao svoju flotu, što je posebno primjetljivo u poboljšanju diesel motora koji su sada moćniji i ekonomičniji.

Volvo započinje novo poglavlje. U mjesecu lipnju u Ljubljani je otvoren novi moderni salon prema najnovijim standardima VRE (Volvo Retail Experience), kojemu je cilj postati mjesto susreta ljubitelja automobila Volva i švedskog stila. U mjesecu lipnju tvrtka KMAG d.o.o. otvara i novi salon u Zagrebu na adresi Slavonska avenija 46.

Za novi početak na hrvatskom tržištu u Volvu su pripremili ograničenu seriju vozila Nordic Edition koja su dostupna prema povoljnijim cijenama. U svijet Volvo automobila sada je moguće ući već s 21.999 Eur , kolika iznosi cijena modela V40 D2 s dieselskim motorom.

V40 D2 Nordic


7021
Volvo V40 još uvijek se smatra najsigurnijim automobilom na svijetu. Njegov uspjeh na Euro NCAP testu još uvijek drži svjetski rekord. V40 je automobil koji je postavio standarde aktivne i pasivne sigurnosti na novu razinu. Već u standardnoj izvedbi opremljen je sustavom City Safety koji uključuje sustav za automatsko kočenje do brzine od 50 km/h, sustavom za sigurnost i uočavanje pješaka te vanjskim zračnim jastukom.

Volvo V40 D2 Nordic opremljen je s modernim dieselskim motorom snage 88 kW (122 KS). U serijskoj opremi ovaj model ima aktivna Dual-Xenon glavna svjetla, sustav pranje glavnih svjetala, dnevna LED svjetla, digitalnu ploču s instrumentima s TFT zaslonom od 8 inča, električno podesive vanjske retrovizore, grijana prednja sjedala, kožni upravljač, kožom presvučenu ručicu mjenjača s ukrasnim umecima, kožom presvučenu ručicu ručne kočnice, 16-colne alu-naplatke, senzor za kišu, grijani vjetrobran te ukrasne umetke svjetlucavog grafita.

Maloprodajna cijena Volva V40 D2 Nordic iznosi: 21.999 Eur

S60 D2 Plus Nordic


7021
Volvo S60 D2 Plus je dinamična limuzina koja simbolizira švedsku viziju elegancije i sportskog duha. I ovaj automobil odlikuje iznimno visoka razina aktivne i pasivne sigurnosti, a osim toga može se pohvaliti naprednim performansama i visokom razinom udobnosti. I nakon vožnje od tisuću kilometara u Volvu S60 osjećat ćete se potpuno svježi i odmorni.

Volvo S60 D2 Plus pokreće diesel motor snage od 88 kW (120 KS). Opremljen je City Safety sustavom aktivne sigurnosti, tempomatom, elektronički podesivim vanjskim retrovizorima, dnevnim LED svjetlima, putnim računalom, audio kontrolom u upravljaču, digitalnom instrument pločom s TFT zaslonom od 8 inča, senzorima za parkiranje otraga te High Performance audio sustavom s Bluetoothom.

Maloprodajna cijena Volva S60 D2 Plus Nordic iznosi: 26.144 Eur

XC60 D4 AWD Nordic


7021
Volvo XC60 je globalno poznati SUV. U svijetu SUV-a donio je švedsku viziju i dizajn. To je automobil koji se može podjednako nositi s urbanim središtima i prostranstvima netaknute prirode. Uživajte u vožnji po asftaltu i na makadamu, po suncu, kiši, snijegu i magli. Gdje god se zatekli, uvijek i svugdje, u Vašem Volvu imat ćete sigurno utočište.

Volvo XC60 D4 AWD Nordic nudi nezaboravan doživljaj vožnje s pogonom na sva četiri kotača. Pokreće ga dieselski D4 motor snage od 133 kW (181 KS), a opremljen je City Safety sustavom aktivne sigurnosti, tempomatom, grijanim i elektronički podesivim vanjskim retrovizorima, putnim računalom, audio kontrolom u upravljaču, dvostruko ugrađenim završecima ispušnih cijevi te dnevnim LED svjetlima.

Maloprodajna cijena Volva XC60 D4 AWD Nordic iznosi: 37.999 Eur

---

Više informacija o posebnoj ponudi Nordic Edition potražite na stranicama Volva.
GALERIJA: Volvo Nordic Edition - V40 D2 već od 21.999 Eura
Volvo V40 D2 Nordic Edition
Volvo S60 D2 Plus Nordic Edition
Volvo XC60 D4 AWD Nordic Edition

Powered by AdminMax v6 © 2005-2018 by Internet Softver Design by WEB Marketing