Učlanite se u HAK u poslovnicama tvrtke Auto Krešo

15. siječnja 2015.
Vijesti - Učlanite se u HAK u poslovnicama tvrtke Auto Krešo
Uspješno partnerstvo Hrvatskog autokluba i Auto Kreše tijekom posljednjih nekoliko godina realizira se mogućnošću znatnih ušteda članova Hrvatskog autokluba pri kupnji u poslovnicama Auto Kreše. Od sada, sve vozačice i vozači koji još nisu članovi HAK-a to mogu postati i u poslovnicama Auto Kreše, dok postojeći članovi HAK-a u njima mogu obnoviti svoje članstvo.

Od proširenja poslovne suradnje, najveću korist imat će sve vozačice i vozači jer će do svog članstva u HAK-u moći doći jednostavnim i brzim postupkom te odmah početi ostvarivati članske pogodnosti.

Glavni tajnik HAK-a Zvonko Šmuk i predsjednik Uprave Auto Kreše Bruno Bebek simbolično su, u poslovnici Auto Kreše na zagrebačkom Laništu, kupili jedno članstvo u HAK-u i preuzeli prvi izdani e-bon. Bebek je pritom izrazio zadovoljstvo pokretanjem ovog projekta koji će povećati doživljaj kupnje u poslovnicama Auto Kreše i dati mu novu dimenziju, dok je Šmuk rekao kako se članstvo u nacionalnoj udruzi vozača time dodatno približava svim vlasnicima i korisnicima motornih vozila u našoj zemlji.

Nakon odabira prikladnog članskog paketa - Start, Optimum ili Europa, jednostavnim postupkom zainteresirani vozači uplaćuju iznos na blagajni, a djelatnik Auto Kreše izdaje im e-bon s kodom za aktivaciju članstva. Kod je moguće aktivirati odmah ukoliko novi član koristi pametni telefon ili tablet, odnosno putem računala i HAK-ovih internetskih stranica. Tijekom postupka aktivacije član odabire i autoklub u koji se želi učlaniti, a za sva pitanja na raspolaganju mu je Korisnička podrška HAK-a na besplatnom telefonu 0800-9987.

Moguće je učlaniti još jednog, dodatnog člana, a postupak učlanjenja za članove HAK-a koji žele produljiti postojeće članstvo u HAK-u je vrlo sličan i odvija se putem članskih internetskih stranica Moj HAK. Po aktivaciji koda, vozači postaju članovi HAK-a te mogu ostvariti brojne pogodnosti članstva u HAK-u: primati Reviju HAK, imati pomoć na cesti u cijeloj Europi, štedjeti prilikom kupnje kod HAK-ovih partnera u našoj zemlji (poput Auto Kreše) i u inozemstvu, ostvarivati popuste na HAK-ovom Internet dućanu, novčanu pomoć, pravne savjete i kontrolne preglede vozila.

Powered by AdminMax v6 © 2005-2018 by Internet Softver Design by WEB Marketing